Què hem fet
Béns d'equip

Desenvolupament de solucions per béns d'equip d'alt valor afegit.

 

La nostra responsabilitat engloba el disseny, desenvolupament i implementació dels sistemes de control i informació de la instal·lació o la maquinària en qüestió.

 

Participació en el disseny del producte i posada en servei dels equips en les ubicacions per a ells determinades.

 

Realitzem acords estratègics amb fabricants.
Clients
Trabosa

T.E.A.M.

Paiper

Inoxpa

Oliver y Batlle
Inoxpa (Banyoles, Girona)
Disseny i implementació d'un sistema de control automàtic per dos bancs de proves de bombes d'aigua, d'acer inoxidable, per la indústria alimentària.
T.E.A.M. (Barcelona)
Desenvolupament del sistema de control dels fingers d'accés als avions. Posada en servei d'aquests en centenars d'aeroports de tot el món.

Disseny i implementació del sistema de posicionament i control de les passarel•les d'accés a les aeronaus segons la normativa de seguretat d'aviació internacional.

Disseny i implementació del sistema de posicionament i control de passarel•la d'accés al transbordador marí.

Sistema de control per la racionalització de consums energètics en zones aeroportuàries, amb control de consums i subministrament intel•ligent.
Oliver y Batlle (Badalona)
Automatització d'una màquina de dosificació de pintura industrial COLORCENTER, que inclou un centre de dosificació gravimètric i un centre de dosificació volumètric.

Disposa d'una línia de dosificació INLINE (per envasats finals) i INBATCH (per calderes). El sistema inclou utilitats de calibració estàtica i auto calibració del centre volumètric.

El sistema de control està basat en un PLC SIMATIC BOX i SCADA WinCC, ambdós de SIEMENS. Tota la gestió d'ordres de fabricació, lots, fórmules i traçabilitat de matèries primeres i procés està integrada en el software SpinMES©, basat en tecnologia SQL y .NET de Microsoft©.