Notícies
Projecte de SPIN Controls cofinançat pel Ministerio de Industria, Energía y Turismo
Desembre 2015

SPIN Controls ha finalitzat el projecte amb codi TSI-100501-2013-39, anomenat "Sistema integrado avanzado de Gestión de Edificios Inteligentes", que ha estat cofinançat pel Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Projecte cofinançat pel Ministerio de Industria, Energía y Turismo
Novembre 2014

SPIN desenvolupa el projecte amb codi TSI-100501-2014-7, anomenat 'Algoritmos y herramientas Software para la gestión eficiente de la energía en sistemas integrados y multiplataforma en la industria de proceso", cofinançat pel Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
SPIN segueix com a Integrador Archestra de Wonderware
Febrer 2014

SPIN renova un any més com a Integrador de màxim nivell del fabricant de software Wonderware. SPIN compta amb enginyers certificats i amb una dilatada experiència en projectes amb aquesta tecnologia.
Joerns Healthcare contracta SPIN UK pels seus nous tests de durabilitat
Gener 2014

Es subministra un sistema de test de durabilitat de components. La nova solució inclou múltiples cicles per provar l'operativa i la fiabilitat dels productes.
Nou Projecte del programa "Acción Estratégica de Economía y Sociedad Digital"
Desembre 2013

SPIN ha desenvolupat el projecte amb codi TSI-100501-2013-13, anomenat 'HERRAMIENTAS DE GENERACIÓN DE SOFTWARE PARA BANCOS DE ENSAYO EN  INSTALACIONES Y SISTEMAS COMPLEJOS BASADAS EN PARÁMETROS DE EFICIENCIA ENERGÉTICA  E INGENIERÍA CONCURRENTE', cofinançat pel Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Nou sistema de control i informes a Esteve
Novembre 2013

Substitució completa de l'anterior sistema de control de planta a Esteve.

El nou sistema de control incorpora un PLC més potent, una solució SCADA client-servidor i un sistema d'informes via web, modern i flexible.
Control de traçabilitat a Indcresa
Octubre 2013

SPIN implanta amb èxit un nou sistema de supervisió i control de traçabilitat pel fabricant de Cacao en pols Indcresa.
SGL Carbon renova la seva confiança en SPIN
Setembre 2013

SGL Carbon ha confiat en SPIN per a un projecte estratègic: la nova planta de crudos de la seva fàbrica de Galícia. SPIN s'encarregarà de l'automatització completa de la planta.
Eaton demana a SPIN UK un safety upgrade
Agost 2013

La divisió de Hidràulica de Eaton Industries ha encomanat a SPIN UK una anàlisi de riscs dels seus bancs de proves i una posada a punt a nivell de seguretat i normativa, que abarca des de les portes de seguretat de la màquina fins a la renovació del sistema de control.
SPIN culmina amb èxit el projecte a Orangina Schweppes
Juliol 2013

SPIN ha posat en funcionament un sistema de recuperació de sosa i aigua a la sala de xarops, sense necesitat de cap parada de producció.

Remodelació completa de les estacions CIP de la fàbrica, afegint traçabilitat de dades i una parametrització que ha proporcionat un sistema completament flexible.
La SSWA premia la feina de SPIN Australia
Juny 2013

La Southern Seawater Alliance premia SPIN Australia "en reconeixement del seu treball excepcional", per la destacada aportació que ha tingut en el projecte de la Dessalinitzadora Southern Seawater.
SPIN Malaysia a BFM Radio
Maig 2013

SPIN Malaysia i un dels seus clients, Johnson & Johnson, expliquen a BFM Radio els beneficis de l'Automatització. Escolta l'entrevista aquí.
SPIN acaba amb èxit el projecte a HOLMEN Paper
Abril 2013

SPIN finalitza amb èxit el projecte de migració del Sistema de Control d'una Planta de Tractament d'Efluents (WET) provinents d'una unitat de tractament de paper (DIP).
Colin Barnett arrenca les bombes de la nova dessalinitzadora
Gener 2013

El Primer Ministre de Western Autralia, Colin Barnett, va inaugurar la nova dessalinitzadora de Binningup arrencant les bombes d'aigua marina mitjançant el sistema de control implementat per SPIN. La planta té prevista la seva entrada en producció en els propers mesos. Mireu el video de ABC Australia aquí.
Nou Projecte de R+D dins del programa "Competitividad e I+D 2012"
Desembre 2012

Amb data 25-09-2012 i dins del Plan Nacional de Investigación Científica, Desarrollo e Innovación Tecnológica 2008-2011, el Ministerio de Industria, Energía y Turismo ha cofinançat el projecte presentat per SPIN SA dins del programa “Competitividad I+D”.

El projecte, amb codi TSI-020604-2012-48, té el títol “Herramientas automatizadas e inteligentes destinadas a la monitorización y supervisión remota de equipos, centros de datos y entornos heterogéneos”, i es desenvolupa durant els anys 2012 i 2013.
MCT també escull SpinTestLite©
Novembre 2012

SPIN ha instal·lat amb èxit un altre banc de proves de motors equipat amb la tecnologia SpinTestLite©. El banc de test inclou el control de velocitat, torque, pressió d'oli i agua, i temperatura. La divisió de rectificació de motors de la companyia británica MCT es va decantar per la tecnologia SpinTestLite© per la seva fiabilitat, flexibilitat i el seu cost reduït.
La danesa HEMPEL aposta per SPIN
Octubre 2012

La multinacional danesa de pintures i recobriments HEMPEL va acudir a SPIN per solventar problemes d'automatització en els forns de R+D. El resultat final ha estat una profunda millora del sistema de control. Millora de la regulació dels forns. Ampliació de les funcionalitats. Historificació d'operacions realitzades. Traçabilitat individualitzada dels materials processats. Guany de flexibilitat davant els canvis de normativa.
SPIN compta amb Enginyers Certificats en Profibus
Setembre 2012

El grup SPIN compta des de fa mesos amb diversos Enginyers Certificats en la tecnologia Profibus.
Ford renova la seva confiança en SPIN
Agost 2012

La multinacional americana de l’automoció adjudica a  SPIN els contractes per realitzar el “upgrade” dels bancs de proves del nou motor 2.3 Turbo.
SPIN Malaysia és Recognized System Integrator
Juliol 2012

SPIN Malaysia ha assolit oficialment la categoria de Recognized System Integrator de Rockwell Automation.
SPIN obté el projecte d'una gran dessaladora a Austràlia

Juny 2012


El primer projecte del grup SPIN a Austràlia serà l’automatització d’una gran dessaladora al sud de Perth. La Southern Seawater Alliance ha fet confiança a SPIN i a la seva dilatada experiència en el món de l’automatització per dur a terme aquest complex sistema de control.
La nova tecnologia SpinTestLite© viatja a la Índia
Maig 2012

El nou software SpinTestLite© ha estat escollit com a sistema de control d'aquest projecte gràcies a la seva flexibilitat i al seu cost reduït. El grup Inoxpa, una multinacional dedicada a la fabricació de bombes per a la indústria alimentària i farmacèutica, ha adjudicat a SPIN el sistema de control d'una nova cel·la de test per les seves bombes. Aquest projecte és per la seva fàbrica de Pune (Índia).
Ha nascut SPIN Austràlia

Abril 2012

 

El grup SPIN desembarca al continent australià. La seu del grup estarà ubicada a Perth, capital de Western Australia.

Migració d'un sistema SCADA a BASF

Març 2012


SPIN ha tancat amb èxit aquest projecte que li va encarregar la multinacional química BASF. El projecte buscava la substitució completa d'un sistema SCADA existent per un de nou, que s'adaptés als actuals estàndards de la planta.

SPIN comença a treballar a Johnson & Johnson
Febrer 2012

El grup SPIN realitzarà el projecte d'un nou anell d'aigua en una planta que la multinacional americana té a Malàsia.
Cummins renova la seva confiança en SPIN
Gener 2012

El líder mundial en fabricació de motors de generació d'energia elèctrica encarrega a SPIN el projecte de la seva nova cel·la de test per motors.
Bentley confia en SPIN per l'assaig dels seus motors
Desembre 2011

El grup desenvoluparà 3 sistemes de control basats en el programa SpinTest© per les cel·les d'assaig dels motors de l'emblemàtica marca britànica.
El grup SPIN estrena web
Octubre 2011

La pàgina web del grup SPIN reneix 10 anys després.
Èxit a França
Juny 2011

SPIN completa amb èxit la substitució del sistema de control d'una màquina de paper per Europac, a la seva planta de Rouen (França). 

Es tracta d'un sistema de control de més de 4000 entrades/sortides, posat en servei en una parada de producció de només 4 setmanes.

Aquest èxit ha estat possible gràcies a l'esforç i a la bona feina de l'equip d'enginyers del projecte.
SPIN culmina un altre projecte a Malàisia
Desembre 2010

L'equip de treball format per gent de SPIN Barcelona i de SPIN Malàisia ha acabat amb èxit la posada en servei del taller d'Impregnació de la nova fàbrica que SGL Carbon té a Malàisia.

El sistema de control, de més de 2000 entrades/sortides, gestionava tots els serveis associats al procés, el transport del material i la seguretat home-màquina.