Què hem fet
Paper
Sistemes de control complets d'una planta de processament de paper, amb solucions que permeten maximitzar la disponibilitat de les instal.lacions.

Accionaments elèctrics de potència per màquina de paper i bobinadores, tant en DC com en AC, en configuració single-drive o multi-drive, amb integració en sistemes de control de màquina.

Desenvolupament dels sistemes de control basats en DCS (Sistemes de Control Distribuïts) o en PLC+SCADA, amb experiència en sistemes de tot tipus de dimensions.

Treballem tant per clients finals com pels fabricants de maquinària líders del mercat.

Som especialistes en migracions de sistemes obsolets, amb una metodologia i eines pròpies (SPIN Project Studio) que ens permeten minimitzar els temps de parada de màquina.


Clients
Torraspapel

Dicepa

Voith Paper

Europac

Holmen Paper

Matías Gomá Tomás
Dicepa (Huesca)
Automatització de l'àrea de preparació de pastes i dosificació a caixa d'entrada de la màquina de paper.

Automatització de la nova secció de premses de la màquina de paper, íntegrament subministrada per VOITH Paper S.A.

Sistema de control basat en DCS PCS7 amb la llibreria APL de SIEMENS.
Europac (Rouen, França)
Subministrament d'un nou Control Distribuit (DCS) per màquina de paper i circuits de preparació de pastes. En concret, es tracta d'una màquina de cartró ondulat amb una capacitat de producció prevista per l'any 2011 de 280.000 tones anuals.

El nou sistema de control està basat en el DCS PCS7 de SIEMENS amb llibreria MFL de VOITH. Aquest nou sistema de control integra també QCS i accionament, d'acord al “One Platform Concept” de VOITH. Aquest nou DCS disposa d'una base instal•lada per fins a 4.000 senyals d'entrada/sortida, amb capacitat per triplicar aquest número.

El subministrament de SPIN S.A. ha inclòs els treballs d'enginyeria elèctrica, programació, formació i posada en servei de tot el sistema.

Tota la migració s'ha desenvolupat en un únic paro de 4 setmanes de duració, aprofitant una profunda reforma de la màquina, en la que, apart del nou DCS, VOITH ha subministrat també una nova secció de premses, un nou accionament i un nou QCS.
Torraspapel (Girona)
Automatització de la planta de producció de salses (cuina) per la estucadora en línia de la màquina de paper.

Automatització de la nova secció de premses de la màquina de paper, íntegrament subministrada per VOITH Paper S.A.

Sistema de control basat en PCS7 amb la llibreria Pulp&Paper de SIEMENS. Eines de gestió de la formulació, lots i control de consums de matèria primera mitjançant el software SpinMES©, basat en tecnologia SQL y .NET de Microsoft©.